Perunanuudelimunakas

  • munakas
  • munax
  • perunanuudeli
Perunanuudelimunakas

Ainekset:

1,000 kg Mestari perunanuudeli
0,200 kg Sipulikuutio pakaste
1,500 kg Laitilan Proegg Kokomunamassa LL
0,400 kg Ruoanvalmistusjuusto tai sulatejuusto
0,005 kg Valkosipulinen yrttimausteseos
0,0002 kg Valkopippuri jauhettu
0,015 kg Suola
0,010 kg Ruokosokeri

Valmistus:

Höyrytä perunanuudeleita ja sipulikuutioita 5 minuutin ajan.
Vuoraa GN-vuoka leivinpaperilla ja levittele perunanuudelit sekä sipulikuutiot vuokaan tasaisesti.
Yhdistä kokomunamassa, ruoanvalmistus- tai sulatejuusto sekä mausteet keskenään, sekoita.
Kaada munakasmassa vuokaan ja nostele perunanuudeleita lastalla hieman, että massa leviää tasaisesti.

Kypsennys: 170 °C, kosteus 35%, 20-25 min

GN 1/1-65mm, saanto 2,8 kg, kypsennyshävikki 10%, annoskoko lisäkkeeksi 150g, annoksia 18.

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search