Monipuolinen Mestari-valikoima on ammattilaisen valinta!

1960-luvun alussa perustettiin Pohjois-Pohjanmaalle Vihantiin Suomen ensimmäinen perunanjalostustehdas – Pohjolan Peruna. Nykyään tehdas on yksi Euroopan moderneimmista ja ympäristöystävällisimmistä perunanjalostuslaitoksista. Pohjolan Peruna on täysin suomalaisessa omistuksessa ja osan siitä omistavat viljelijät.

Mestari-peruna kasvaa Pohjanmaalla, tuttujen sopimusviljelijöiden pelloilla. Näin voidaan taata dokumentoitu laatuketju peltolohkolta aina lautaselle saakka.
Mestari-tuotteiden valmistusta valvotaan tarkasti, laatua seuraten ja tuloksia dokumentoiden. Perunatuotteisiin käytetään vain testattuja sekä tarkkaan valikoituja aina käyttötarkoitukseen soveltuvia perunalajikkeita.

Mestari-perunat tarjoaa monipuolisen valikoiman perunajalosteita, jotka on kehitetty asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuunnellen. Ne ovat ammattilaisten hyvin tuntemia laadukkaita ruuanvalmistuksen perusraaka-aineita. Mestari-tuotesarja tarjoaa ensiluokkaiset kuivaperunatuotteet, vakuumipakatut kypsät perunat ja ranskanperunatuotteet pakastettuina.

Mestari -perunatuotteiden maku, rakenne ja ulkonäkö ovat tasalaatuista huippuluokkaa.
Ne sopivat erinomaisesti myös kustannustehokkaaseen kylmävalmistukseen.

Mestari-perunat ovat parasta suomalaista perunaa Pohjanmaalta!

Mestari-tuotteet ovat saatavilla mm. Kespron laajasta ja monipuolisesta valikoimasta.