Italiansalaatti perunanuudelista

Ainekset:
1 kg Mestari perunanuudeleita
0,25 kg kypsiä porkkanakuutioita tai -suikaleita
0,25 kg omenakuutioita tai -suikaleita
0,20 kg pakasteherneitä
0,25 kg palvikinkkua kuutioina tai suikaleina
0,1500 kg herkkukurkkuja kuutioina tai suikaleina
Kastike:
0,20 kg majoneesia
0,20 kg ranskankermaa
0,20 kg kermaviiliä
2 rkl sinappia
2 rkl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria
Valmistus:
Ota pakasteherneet sulamaan. Kaada jäiset perunanuudelit 1/1 GN vuokaan. Höyrypaista monitoimiuunissa 100 asteessa höyryllä 20 min kannen alla.
Jäähdytä nopeasti.
Sekoita porkkanat, herneet, herkkukurkut ja omenat varovasti perunanuudeleiden joukkoon.
Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää varovasti nostellen palvikinkku seokseen. Tarkista maku ja anna salaatin maustua viileässä muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Annosmäärä 50, noin 50g annos. Saanto 2,5kg.