Uunikanarisotto perunahipulla

  • perunahippu
Uunikanarisotto perunahipulla

Noin 6 annosta

Ainekset: 

  • 0,800 KG Mestari Perunahippua
  • 0,400 KG kypsiä kanasuikaleita
  • 0,150 KG pilkottu sipuli
  • 0,400 KG herne-maissi-paprikaa (pakaste)
  • 0,400 L vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl currya
  • 1 tl mustapippuria

Valmistus:

Kaada jäiset perunahiput GN ½ 65 mm -vuokaan. Lisää kanasuikaleet, herne-maissi-paprikat sekä sipulit hippujen päälle ja sekoita.

Sekoita kanaliemikuutio kiehuvaan veteen ja kaada tasaisesti vuokaan.

Lisää mausteet ja sekoita.

Höyrypaista monitoimiuunissa 160 asteessa 40-45 minuuttia.

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search