Kasvisborssi

  • perunanuudeli
Kasvisborssi

Ainekset:

  • 0,300 KG Mestari Perunanuudeli
  • 0,300 KG pilkottua punakaalia
  • 0,100 KG pilkottua valkokaalia
  • 0,400 KG Hengstenberg punakaalisalaattia
  • 0,400 KG Royal paahdettua paprikasuikaletta
  • 0,050 KG porkkanasuikaletta
  • 0,050 KG purjosuikaleet
  • 0,020 KG Filos tumma viikunabalsamico
  • 0,300 KG Maustepunajuurisuikaleet + liemi 2 dl

Mausteet:
Timjami
Suola
Mustapippuri
Valkopippuri
Viikunabalsamico
Kasvisfondi
Persilja
Filos ekstra-neitsytoliiviöljy sitruuna

Valmistus:

Freesaa kaikki raa’at vihannekset pannulla tai paahda uunissa öljyn ja balsamicon kanssa. Siirrä kattilaan ja lisää vettä n. 0,7 dl ja mausteet. Keitä, kunnes vihannekset pehmenevät. Lisää perunanuudelit, punakaalisalaatti, punajuuret ja liemi, anna hautua. Tarkista maku ja lisää persilja.
Tarjoa Filos tzatzikin tai Filos kreikkalaisen jogurtin kera.

Lisätietoa yhteistyöreseptin tuotteista: http://www.filos.fi/

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search