Jauheliha-perunanuudelilaatikko

Jauheliha-perunanuudelilaatikko

Ainekset:

1,000 KG Mestari perunanuudelia
0,600 KG Sika-nauta jauhelihaa
0,200 KG Royal aurinkokuivattua tomaattia suikaleina (säästä valutettu öljy)
0,040 KG Filos vaalea balsamico-kastike
0,300 KG Dodoni fetamurua tai Filos fetaa murustettuna
0,300 dl Laktoositonta kermaa
0,005 KG tomaattipyree
0,200 KG kaalia, porkkanaa suikaleina (100g kumpaakin)
0,100 KG purjoa

Mausteet:
timjami
suola
pastamauste
vaalea balsamico-kastike
basilika
mustapippuri
paprikajauhe

Valmistus:

Sekoita perunanuudelit, suikaloidut vihannekset ja aurinkokuivatut tomaattisuikaleet sekä osa mausteista keskenään. Paista jauheliha ja purjosipuli aurinkokuivattujen tomaattisuikaleiden öljyllä. Mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.
Laita voideltuun uunivuokaan kerroksittain: 1. perunanuudeli-vihannessekoitusta; 2. ruskistettu ja maustettu jauheliha; 3. fetarae; 4. perunanuudeli-vihannessekoitusta.
Sekoita kerma ja tomaattipyree. Mausta hyvin. Kaada seos vuokaan ja paista uunissa 180 asteessa noin 40-45 minuuttia. Koristele fetamurulla, minitomaateilla ja yrteillä.

Vinkki: vaihtelevuutta saat vaihtamalla juureksia tai valmistamalla laatikon kalasta.

Lisätietoa yhteistyöreseptin tuotteista: http://www.filos.fi/

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search