Beanit veriappelsiinirisotto perunahipulla

  • Beanit
  • Gluteeniton
  • kasvisruoka
  • perunahippu
Beanit veriappelsiinirisotto perunahipulla

Ainekset:

1,700 KG Mestari perunahippua
0,600 KG Beanit härkäpapumurua
0,500 KG veriappelsiini, kuutio
0,005 KG oliiviöljy
2,000 KG kasvisliemi
0,500 KG sipulikuutio
0,100 KG voi
0,500 KG parmesaani, lastu
0,005 KG mustapipuri, rouhittu
0,050 KG rucola

Valmistus:

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipulikuutiot, perunahiput, härkäpapumurut ja veriappelsiinikuutiot.
Kaada joukkoon kasvisliemi ja anna kiehahtaa noin 10 minuuttia, kunnes neste on haihtunut.
Sekoita joukkoon voi, puolet parmesaanista ja mausta mustapippurirouheella.
Kuumenna.
Ripottele päälle rucola ja parmesan.
Tarjoa lämpimänä.

10 annosta

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search