Beanit sitruunarisotto perunahipulla

  • Beanit
  • Gluteeniton
  • kasvisruoka
Beanit sitruunarisotto perunahipulla

Ainekset:

1,000 KG Mestari perunahippu
0,700 KG Beanit härkäpapumuru
0,050 L oliiviöljy
0,700 L vesi
0,100 KG kasvisliemijauhe
0,200 KG pilkottu sipuli
0,100 L sitruunamehu (ja sitruunankuori raastettuna)
0,250 KG parmesaani, lastu
0,005 KG mustapippuri, rouhittu
0,050 voi
0,100 rucola

Valmistus:

Kuullota pannulla oliiviöljyssä hienonnettu sipuli ja sitruunankuori. Lisää perunahippu, sitruunanmehu, vesi ja kasvisliemijauhe ja annan hautua keskilämmöllä kypsäksi noin 10 minuuttia.
Sekoita joukkoon kevyesti parmesaanilastut ja voi.
Paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla ja ripottele risoton pinnalle.
Viimeistele rucolan oksilla.

Annosmäärä 10

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search