Teriyakikana-perunanuudelivuoka

  • perunanuudeli
Teriyakikana-perunanuudelivuoka

Ainekset:

  • 0,600 KG Mestari perunanuudeli, sulatettu
  • 0,200 KG broilerin paistisuikale, kypsä
  • 0,100 KG porkkanasuikale, pakaste
  • 0,070 KG bambunverso, säilyke
  • 0,050 KG sipulisuikale
  • 0,001 KG chilihiutale, kuivattu

Liemi:

  •  0,300 KG vesi
  • 0,008 KG seesamiöljy, paahdettu
  • 0,015 KG rypsiöljy
  • 0,060 KG soijakastike
  • 0,060 KG Knorr Sunshine Chili
  • 0,015 KG Knorr Inkivääri Puré Professional
  • 0,030 KG sitruunamehu

Mausteseos:

  • 0,025 KG Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys
  • 0,030 KG Knorr Tumma punasipulikastike
  • 0,015 KG Knorr kanaliemijauhe, vähäsuolainen
  • 0,004 KG valkosipuli, jauhettu
  • 0,035 KG sokeri

Valmistus:

Sekoita mausteseoksen aineet sekaisin. Sekoita liemen ainekset sekaisin yleiskoneen kulhossa tai sekoittavassa padassa.

Ripottele mausteseos vähän kerrallaan joukkoon yleiskoneen tai padan sekoituksen käydessä koko ajan. Lisää joukkoon loput ainekset perunanuudelia lukuun ottamatta ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi perunanuudelit.

Sekoita tasaiseksi ja annostele uunivuokiin. Kypsennä uunissa 130 asteessa 30 % höyryllä noin 50 minuuttia ja lisäksi 10 minuuttia 200 asteessa. Paistoajat vaihtelevat uunin ja täyttöasteiden mukaan.

Ohje ja kuva: Sami Lamminaho, Unilever Food Solutions ja Kokkimaajoukkue Tiina Norkio.

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search