Kasvismoussaka

Kasvismoussaka

n. 6 annosta

Ainekset:

0,800 KG Mestari perunanuudelia
0,300 KG Palirria munakoisoa murskattuna
0,300 KG Palirria jättipapuja tomaattikastikkeessa
0,100 KG Royal paahdettuja paprikasuikaleita
0,100 KG Dodoni fetaraetta tai murskattua Filos fetaa
0,200 KG Dodoni kreikkalaista maustamatonta jogurttua tai Filos jogurttia
0,050 KG Filos sitruunalla maustettu ekstra-neitsytöljy
2,000 dl laktoositon kerma
0,050 KG purjosipuli
0,050 KG kevätsipuli

Mausteet:
limepippuri
suola
valkopippuri
oregano
timjami
Persillade mausteseos
Filos ekstra-neitsytöljy sitruuna

Valmistus:

Voitele vuoka sitruunaöljyllä, mausta perunanuudelit suolalla, timjamilla, valkopippurilla ja oreganolla. Sekoita munakoisomurska ja fetamuru keskenään. Lisää osa maustetuista perunanuudeleista vuoan pohjalle, sen jälkeen lisää paprikasuikale, kevätsipuli, purjo, porkkanaraaste, tomaattipapu, munakoiso-fetamuru sekoitus ja perunanuudelit kerroksittain.
Sekoita jogurtti ja kerma, mausta limepippurilla persilade mausteseoksella ja sekoita hyvin.
Kaada vuokaan ja paista uunissa 180 asteessa 50 minuuttia. Huom! paisto-ohje uunikohtainen.

Lisätietoa yhteistyöreseptin tuotteista: http://www.filos.fi/

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search