Suolainen pannukakku perunahipusta

  • perunahippu
Suolainen pannukakku perunahipusta

10 annosta

Ainekset:

  • 0,500 KG Mestari Perunahippua
  • 0,200 KG Mestari perunasosejauhetta
  • 0,300 KG vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • 1,000 L maitoa / kaurajuomaa
  • 0,050 L öljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • juustoraastetta

Täytevaihtoehdot:

  • 0,500 KG kirsikkatomaattia
  • 0,250 KG fetajuustoa TAI
  • 0,300 KG savulohta
  • 0,200 KG maustamatonta tuorejuustoa

Valmistus:

Vatkaa kananmunien rakenne kulhossa rikki. Sekoita joukkoon maito, perunasosejauhe, jauho, öljy ja mausteet. Levitä perunahiput voidellun GN -vuoan pohjalle ja kaada munaseos niiden päälle.

Lisää pinnalle valitsemasi täytteet ja lopuksi juustoraastetta päälle. Höyrypaista monitoimiuunissa 170 asteessa 20-25 minuuttia.

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search